Aktuális
Szponzorált tartalom

Merülj el a kultúrában a budapesti fürdőkben! Magyar Fürdőkultúra Napja (x)

Hagyományos és izgalmas programokkal várja vendégeit a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Magyar Fürdőkultúra Napján október második szombatján, azaz október 12-én.

Idén a Király Gyógyfürdő kerül fókuszba. A több mint 450 éves török kori fürdő az idegenvezetések mellett számos érdekességgel és színpadi produkcióval fogja szórakoztatni a vendégeket.

Megnézem
Összes kép (3)

A betérőket egész napos török bazár fogadja, a legízletesebb ételeket és török portékákat lehet majd megvásárolni.
Délelőtt 11 órától mindenki, aki kedvet érez, közelebbről is megismerkedhet a nemezeléssel: akár egy szaunasapkával vagy egy saját tervezésű használati tárggyal távozhat.

Nincsen ünnep zene nélkül, így nem véletlen, hogy a Canlar együttes tagjai lágy török dallamokkal fogják elbűvölni a közönséget. 12 és 15 órakor adnak koncertet a fürdő előcsarnokában.

Az elmúlt évek sikereire való tekintettel látványos hastáncprodukcióival tér vissza a Király fürdőbe Szőke Mirjam és a Midnight Diamonds. Egészen különleges élményben részesülhetnek a vendégek, akik a vízből nézhetik meg a medenceparti bemutatót.

A történelmi fürdők (Széchenyi, Gellért, Lukács és Király fürdő) ezen a napon ingyenes vezetéseket is szerveznek, ahol a látogatók nemcsak a fürdővel ismerkedhetnek meg, a szerencsések fürdőkultúrához kapcsolódó ajándékokkal is gazdagodhatnak. A fürdők örömmel fogadják a látogatókat, akik szeretnének más szemmel is tekinteni a méltán híres történelmi épületekre. A látogatások ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Bővebb információ a www.budapestgyogyfurdoi.hu weboldalon található.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top