Aktuális

Nőket rúgott hasba egy férfi Budapest belvárosában

Három nőt is megtámadott a Szent István körúton. Elfogták, kényszergyógykezelésre küldhetik.

Egy zavart férfi három nőt is megtámadott a budapesti Szent István körúton csütörtökön. Mindannyiukat hasba rúgta, majd elfutott – közölte a rendőrség a honlapján.

Először egy fiatal nő tett bejelentést a rendőrségen, hogy október 3-án éjjel egy férfi odament hozzá a Szent István körúton, hasba rúgta, majd szó nélkül elszaladt.

Aznap éjjel egy másik nő is jelentkezett a rendőrségen, aki hasonló támadásról számolt be. Másnap pedig egy harmadik áldozat feljelentést tett Vácon, mert az előző este őt is hasba rúgta egy férfi a körúton.

Az áldozatok egyező személyleírást adtak, ennek alapján a rendőrök beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit október 4-én egy belvárosi lépcsőházban elfogtak.

A férfit háromrendbeli garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és javasolták a kényszergyógykezelését.

A megtámadott nők nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

(Kiemelt kép: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top