Aktuális

Az Apple végre tényleg kijöhet egy olcsóbb iPhone-nal

Egy ismert iparági szakértő szerint az iPhone SE 2-t 2020 első negyedévében dobhatják piacra.

Az ismert Apple-jós, Ming Csi-Kuo szerint az Apple 2020 első negyedévében dobhatja piacra az iPhone SE 2-t – ráadásul a cupertinói cég termékeihez képest rendkívül jutányos áron – írja a 24.hu.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A szakértő szerint az új készülékhez már 399 dollárért (kb. nettó 113 ezer forint) hozzá lehet majd jutni. A telefonba minden bizonnyal az Apple saját fejlesztésű A13 chipje és 3 GB RAM kerül majd, és 64, illetve 128 GB-os változatban is kapható lesz.

Kuo szerint a 3D Touch technológiát már nem támogatja majd az eszköz – ami nem csoda, hiszen a cég a drágább modelljeiben is fokozatosan kivezeti azt. Az elemző azt mondja, a 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt készülék külsőre nagyon hasonlít majd a jelenleg 449 dollárért (187 ezer forint) árult iPhone 8-hoz, de jóval erősebb lesz annál.

A lap megjegyzi, hogy az Apple számára elsősorban az indiai piac miatt fontos, hogy a prémium modellek mellett olcsóbb készülékeket is piacra dobjon. Az iPhone SE 2 várhatóan szürke, ezüst és piros színekben lesz kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top