Aktuális

Félholtra vertek egy férfit, aki a vasúti váróban ült

Életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett két fiatal fiú és egy férfi letartóztatásának elrendelésére, akik Ócsán, a vasútállomás várótermében üldögélő férfit olyan súlyosan bántalmazták, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A gyanúsítottak Ócsán ugyanazon a munkahelyen dolgoztak, és ugyanazon a munkásszállón laktak. November 6-án este az utcákat járták, vodkát, pálinkát, energiaitalt ittak, lerészegedtek.

Éjfél után a vasútállomás felé indultak, zenét hallgattak ordibáltak. A vasúti váróban felfigyeltek egy padon üldögélő férfira, akit látásból ismertek, mert korábban ő is ugyanott lakott, mint a fiatal férfiak.

Bármiféle előzmény nélkül mindhárom gyanúsított ütlegelni és rugdosni kezdte a férfit. Az ütések és a rúgások az áldozat fejét és mellkasát érték. A verés után a súlyos sérült férfit otthagyták, és a zenét hangosan hallgatva a munkásszálló felé indultak.

A sértett elballagott a vasúti váróból. Másnap reggel egy ismerőse látta meg a férfi feldagadt, véres arcát, és orvoshoz küldte őt. Az orvostól mentővel a kórházba szállították a sértettet, és életmentő műtétet hajtottak végre rajta, mert a veréstől életveszélyes sérülést szenvedett.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, MTVA/Jánosi Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top