Aktuális

Álnéven keres társat a miskolci nőt összeverő exkatona

Társkereső oldalakon folytatja az ismerkedést, álnéven.

Folyamatosan együttérző és hálálkodó üzeneteket kap ismeretlen nőktől Orosz Bernadett, az a nő, aki néhány napja a Facebookra töltött fel fotókat a saját összevert arcáról, hogy felhívja a figyelmet az őt ért brutális bántalmazásra. 

Orosz a Blikknek azt nyilatkozta, azért hálálkodnak neki más nők, mert különböző társkereső oldalakon ők is kapcsolatba léptek azzal a sárospataki exkatonával, aki a miskolci nőt is többször megverte. Orosz tőlük tudta meg, hogy a férfi álnéven folytatja az ismerkedést.

Illusztráció: iStock

A hozzám érkező üzenetekből kiderül, hogy több nővel próbált viszonyt kezdeni még azután is, hogy kiderült, mit tett velem. Olyanról is tudok, akivel még előttem volt kapcsolata, és őt is bántalmazta, mint engem. Mindenki vigyázzon, kivel létesít kapcsolatot, mert ha belefut a exembe, nem kizárt, hogy úgy jár, mint én” – mondta a hatgyerekes anya. Orosz Bernadett még kórházban van, miután életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A verés miatt az orrában tályog keletkezett, ami agyhártyagyulladást okozhatott volna.

Az 52 éves férfi ellen rendőrségi eljárás indult, a Honvédelmi Minisztérium soron kívül megszüntette a jogviszonyát tartalékos katonaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top