Aktuális

Próbáld ki a telekocsizást, légy te a sofőr – hoztunk 3 nyomós érvet, miért érdemes!

Sosem próbáltad még sofőrként a telekocsizást? Épp itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, hogy aztán egy szuper élményben legyen részed!

Dobd fel a szürke hétköznapokat!

Miért mennél egyedül hosszabb útra, ha lehet egy szuper útitársad? Rutinos sofőr vagy, szeretsz beszélgetni, és még segíteni is? Akkor mégis mire vársz? Autósként pillanatok alatt feladhatod hirdetésed az Oszkár.com oldalára, ami Magyarország legkedveltebb telekocsioldala, és már indulhat is az életre szóló élmény.

Fotó: iStock

De nem csak mi gondoljuk így:

„Egy szuper kezdeményezés, ami azóta rendesen kiforrta magát. Köszönettel tartozom azért, hogy a tagja lehetek ennek a közösségnek. Nagyon sok utamat könnyítette már meg, nem is feltétlenül csak az anyagiak tekintetében, hanem a remek útitársak, akik segítségével hamarabb teltek el az amúgy unalmas vezetési órák”

 

– írta az 50 éves Péter.

„Én mint autós, szívesen oszkározom, hisz olyan embereket ismerek meg, akikkel eddig nem volt alkalmam találkozni. Egyszerű, hétköznapi emberek, vagy éppen tanulók, illetve híres emberek, akik érdekes történeteket mesélnek magukról, az Oszkárról, egyéb témákról, melyet hallgatva szinte repül az idő. Hipp-hopp, ott is vagyunk a célnál” – írta tapasztalatait Mónika.

Tudtad? Utasként is lehetőség van hirdetésfeladásra, ez esetben e-mailben kapsz információt a megfelelő ajánlatokról. A cég hirdetésfigyelő funkciója segítségével bármikor értesítést kaphatsz a számodra releváns hirdetésekről!

Csökkentsd a költségeid!

Azzal, hogy telekocsizásba fogsz, nemcsak az útitársad életét könnyíted meg, hanem a sajátodat is. Ha elindulsz otthonról kocsival, az útiköltséged így is, úgy is ki kell fizetned. Miért ne csökkenthetnél rajta? Oszd meg az autód, és közben élményekkel, új, értékes emberekkel is gazdagodhatsz! Meglátod, csak úgy peregnek majd az együtt töltött percek! Lépj ki a komfortzónádból, épp itt az ideje egyet telekocsizni!  

Fontos számodra a környezetvédelem? Akkor a lehető legjobb megoldást választottad!

Még mindig nagyon gyakori, hogy az emberek egyedül huppannak be az autójukba, és mennek A-ból B-be, nem törődve azzal, hogy ez a megoldás kevésbé gazdaságos nekik és a környezetüknek is. Minél többen utaztok egy autóval, annál jobban kímélitek és véditek a természetet a CO2-kibocsátástól.

TIPP: Az Oszkár oldalán útitársat vagy utasként sofőrt is könnyedén találhatsz magadnak. Nincs más dolgod, mint regisztrálni, és indulhat is a móka.  Ne feledd, ahhoz, hogy továbbra is jól működjön a telekocsi rendszere és hogy minél több ember megismerje ezt a szuper kényelmes, gyors és biztonságos lehetőséget, ajánld ismerőseidnek.

(Nyitó kép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top