Aktuális

Szerelme erkélyéről ugrott a halálba egy veszekedés után

Borzalmas tragédia történt az ünnepek alatt Újpesten.

A szomszédok beszámolói szerint azzal ért véget egy pár veszekedése december 29-én hajnalban, hogy a férfi a mélybe vetette magát a hetedik emeleti erkélyről – írja a ripost.hu. A szomszédok telefonáltak a mentőknek, akik néhány percen belül kiérkeztek, azonban már nem tudták megmenteni az életét.

Az áldozat egy 40 év körüli férfi volt, aki a hetedik emeleten lakott a párjával, akivel összeveszett. A szomszédok csak a hangos kiabálásra emlékeznek. „Én úgy tudom, hogy a lánynak van egy kisfia, akihez sűrűn jár a volt párja, a gyerek apja. (…) Aznap a fiút elvitte az apja, és a párjával volt otthon a lány. Szerintem nem kizárt, hogy a lány újra akarta kezdeni a gyermeke apjával, amit közölt a barátjával, s ez vezethetett a tragédiához” – véli egy szomszéd.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Kiemelt kép: illusztráció, MTVA / Bizományosi: Róka László

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top