Aktuális

Újabb tanítványa hagyta ott Shane Tusupot

Ilaria Cusinato és Földházi Dávid után a 15 éves Bujdosó Zsombor sem edz tovább Hosszú Katinka volt férjével.

Ilaria Cusinato és Földházi Dávid után Bujdosó Zsombor is elköszönt Shane Tusuptól – derül ki Szpress Facebook-bejegyzéséből. A 15 éves úszótehetséget ezentúl újra korábbi trénere, Lőrincz György fogja edzeni.

Shane Tusup 2019. október 5-én a budapesti úszó világkupán (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Bujdosó tavaly augusztusban búcsúzott el Lőrinczitől, hogy Hosszú Katinka volt férjével folytassa tovább a felkészülést, az úszó az amerikai edző kedvéért még Debrecenből is elköltözött, hogy Budapesten készülhessen.

Hat hónap után azonban szülei kivették a Tusup-iskolából, és arra kérték volt trénerét, hogy vegye vissza egykori tanítványát.

„Úgy értesültem, hogy kulturált és higgadt beszélgetés zajlott le az amerikai és a szülők között, nem kaptak össze, és ez így van rendjén. Természetesen Zsomborral is azonnal beszéltem, szerintem örül, hogy így alakultak a dolgok, és február 28-án velem és a magyar klubtársaival együtt utazhat el a törökországi edzőtáborba” – nyilatkozta Lőrinczi György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top