Aktuális

Megütött egy gyereket az utcán a részeg férfi

Az ittas apa azon húzta fel magát, hogy az idegen gyerekek nem akartak focizni az ő gyerekeivel.

2019. február 3-án kora délután Debrecen belvárosában a későbbi sértett és egy társa egy játszótéren várt egy harmadik barátjukra. Ekkor ment oda hozzájuk két másik kiskorú és focizni hívták őket. A két gyerek azonban nem akart játszani, ezért udvariasan visszautasították az invitálást.

Ezt látva a két kiskorú édesanyja ideges lett, szidalmazni kezdte a sértettet és társát, majd felment gyerekeivel együtt a közelben lévő lakásukra, ahol elpanaszolta a történteket otthon tartózkodó, ittas férjének. Az apa erre ugyancsak ingerült lett, az utcára sietett, és szidalmazta, veréssel fenyegette a játszótérről távozó társaságot.

agresszió bántalmazás verekedés

(Illusztráció: iStock)

A férfi ezek után a leghátul haladó kiskorút utolérte, rátámadt és több alkalommal, nagy erővel, a felső testén megütötte. A sértett védekezésként maga elé tartotta a jobb kezét, ezért a vádlott ütése a jobb kezét és a bal vállát találta el, ennek következtében a jobb kéz középcsontja eltört. A gyerek ezáltal nyolc napon túli, ténylegesen hat hét alatt gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban a járási ügyészség indítványozta, hogy a járásbíróság az iratok tartalma alapján, tárgyalás lefolytatása nélkül a vádlottal szemben pénzbüntetést szabjon ki.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top