Aktuális

Kutyája őrizte a magatehetetlen férfit Nyúlon

Senkit sem engedett segítségre szoruló gazdája közelébe az eb.

Január 28-án délután jelentették be a rendőrségre, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei Nyúlon egy családi ház udvarán egy idős férfi magatehetetlenül fekszik a sárban, nagytestű kutyája miatt azonban nem tudnak az udvarra bemenni, hogy segítsenek rajta.

udvar mentők

Ezen az udvaron feküdt a férfi (Fotó: Police.hu)

A helyszínre kiérkező járőrök látták, hogy a bekerített udvaron egy férfi fekszik a földön, segítségért kiabált, mellette pedig egy felborult járókeret volt. A kutya őrizte a gazdáját, és nem engedett senkit a közelébe, dühös ugatással támadt az udvarra belépőkre.

Holpert Szandra rendőr törzsőrmester és Horváth Balázs rendőr őrmester először az ideges házőrzőt nyugtatták meg, majd miután sikerült bezárniuk a kutyát a házba, egyből a sáros, hideg földön fekvő férfi segítségére siettek. Az idős ember már hosszabb időt tölthetett a fagyos talajon, nehezen beszélt, és nagyon fázott. Felsegítették, és átadták a kiérkező mentőszolgálat szakembereinek, akik a győri kórházba vitték.

via

(Nyitókép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top