Aktuális

Éjjel egyedül sétálókra vadásznak Győrben

A 23 éves fiatalembert szinte a felismerhetetlenségig összeverték az ismeretlen támadók, nem ez volt az első ilyen eset.

Egy népszerű győri szórakozóhelyről gyalog indult haza egy 23 éves férfi, amikor két idegen hátulról leütötte, kirabolta, közben pedig úgy összeverték, hogy eltört az arccsontja – írja a Ripost. A lap szerint nem ez volt az első hasonló támadás Győrben, arra gyanakszanak, hogy egy csoport szervezetten vadászhat az éjszaka egyedül sétáló fiatalokra. 

A 23 éves Szabolcs a Győrhöz közeli Tétről indult el egy szórakozóhelyre, ahol több órát töltöttek el, gond nélkül. Amikor hazafelé indultak volna, kiderült, hogy nincs elég hely az autóban, amivel jöttek, így Szabolcs a közeli buszmegálló felé indult, amikor két ismeretlen férfi tüzet kért tőle. 

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A fiatalember megállt, ám amikor tovább indult volna, hátulról leütötték és a földön fekvő férfit ütni-rúgni kezdték. A kórházban később kiderült, hogy eltört az arccsontja és agyrázkódást is kapott a veréstől. A földön fekvő emberhez senki sem ment oda, így egy kis idő elteltével Szabolcs a saját lábán ment el a közeli buszmegállóhoz, hogy segítséget kérjen. 

A helyszínre érkező mentők hivatalból feljelentést tettek, ekkor derült ki, hogy a támadók elvették a fiatalember iratait, a pénzét, a telefonját, sőt még a szemüvegét is. 

A lap megkereste a férfi édesanyját is, aki azt mondta, másik fiát is hasonló módon támadták meg, a rendőröktől pedig megtudta, hogy 2-3 tagú csoportok szinte szabályosan vadásznak az éjszaka egyedül sétálókra. A rendőrök szerint a támadók pontosan tudják, hol vannak a térfigyelő kamerák és ott támadnak, ahol nem készül róluk felvétel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top