Aktuális

Szerdán is folytatódnak a brutális széllökések

Szerdán nap közben is nagyon erős marad a szél – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Főleg az ország északi felén fordulhatnak elő viharos széllökések, amelyek elsősorban a Kisalföldön, illetve a Dunántúl északkeleti negyedén a 70 km/h-t is átléphetik.

Tűzoltók házra dőlt fát távolítanak el vihar után a Zala megyei Söjtörön, a Deák Ferenc utcán 2020. február 10-én (Fotó: MTI / Varga György)

Éjszaka az ország nagy részén változó felhőzetre, délnyugaton továbbra is sok felhőre számíthatunk, helyenként zápor, hózápor előfordulhat. Holnap reggel, délelőtt többnyire gyengén felhős, napos idő várható, majd megnövekszik a gomolyfelhőzet, elszórtan valószínű zápor, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északnyugati, nyugati szelet ma nagy területen, holnap elsősorban az ország északi felének egy részén viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 6 és 11 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top