Aktuális

Kirúgták a rendőrt, aki megbilincselt egy hatéves kislányt – videó

Állítólag neveletlenül viselkedett, ám az egyenruhás elvetette a sulykot.

Elképesztő történetről ír a Sky News nyomán a 24.hu.

Tavaly szeptemberben hívta ki egy orlandói iskola a rendőröket egy hatéves gyerekhez,  Kaia Rolle-hoz, amiért az „neveletlenül viselkedett, és megrugdosta a személyzet tagjait”.

Az egyik rendőr testkamerája rögzítette, hogy mi történt, eszerint bementek a tanterembe, ahol a kislány nyugodtnak tűnik, és csendben ül. Amikor meglátta az egyik rendőrnél a gyorskötözőt, megkérdezte, hogy az mire való, mire a rendőr azt válaszolta: a kezedre.

A kislány könyörgött, hogy ne vigyék el, sírt és azt ismételgette, hogy adjon neki még egy esélyt.

Miután a rendőr a gyereket a hátsó ülésre ültette, visszament az iskolába, ahol egy alkalmazott megkérdezte, szükséges -e a gyerek megkötözése, mire a rendőr azt válaszolta, ha felnőtt lenne, rendes bilincset kapott volna.

Kaia nagymamája egy helyi lapnak azt mondta, a kislány egy gyógyszer mellékhatásaként súlyos álmatlanságban szenved, viselkedése a kimerültség számlájára írható.

A nő szerint a gyereket bántalmazták, ujjlenyomatot vettek tőle, ő hozhatta el a fiatalkorúaknak fenntartott intézetből.

Az eljáró, a gyereket megkötöző rendőrt elbocsátották, az orlandói rendőrség belső vizsgálatot indított az ügyben.

(via)

(Kiemelt kép: CBSN)

Kapcsolódó cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top