Aktuális

Tíz évet kapott a szegedi nő, aki megfojtotta, felgyújtotta, majd elásta élettársát

Sziklakertet épített a gödör fölé. A nő családjának különböző történeteket adott be arról, miért nem tudják elérni rokonukat.

Tíz év letöltendő börtönbüntetést kapott az a szegedi nő, aki megölte, felgyújtotta, majd a kertjükben elásta élettársát – írja a 24.hu.

A két nő éveken át élt együtt, kisebb megszakításokkal. V. Anita egy veszekedés közben ölte meg barátnőjét, és a tettét úgy próbálta leplezni, hogy a gödör felett sziklakertet alakított ki, miután betemette az áldozatát.

A nő az áldozat egy másik ingatlanjában lakó bérlőnek azt mondta, hogy párja börtönben van, ezért ő fog jönni a bérleti díjért. Az albérlő így V. Anitának havi 40.000,-Ft-ot fizetett tizennégy hónapon keresztül, egészen 2018. júliusáig.

Az asszony a gyilkosságot követően csaknem egy évig élt az áldozat házában, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta a hollétével kapcsolatban.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top