Aktuális

A piros lámpánál pofozott fel egy nőt a pécsi buszsofőr

Egy pécsi nő állítja, előbb üvöltözött vele egy buszsofőr, aztán meg is ütötte őt.

Ideges dudálással kezdődött, pofonnal ért véget egy pécsi buszsofőr és az autóját vezető nő ügye hétfőn. A nő később a Facebook-oldalára írta meg, hogy a sofőr először akkor dudált rá, amikor félrehúzódott egy vasedénybolt előtt, hogy egy ismerősének kiadjon valamit az autóból. A mögötte érkező busz ekkor többször rádudált, a nő szerint azonban a busz sávja szabad volt, ő nem akadályozta a forgalmat, emiatt visszadudált rá, és továbbindult.

A buszsofőr ordítozott és dulakodott a nővel (képünk illusztráció)

A buszsofőr ordítozott és dulakodott a nővel (Képünk illusztráció)

Az autó vezetője szerint a buszsofőr ekkor lett igazán dühös. Amikor a következő piros lámpához értek, a buszsofőr kiszállt a járművéből, és a nő szerint azt üvöltötte, „mocskos kurva, te szemét cigány”. A nő letekerte az ablakot, hogy válaszoljon a sofőrnek, azonban a férfi ekkor benyúlt az ablakrésen, és pofon ütötte a nőt, akinek a szemüvege is leesett.

A nő hazaérve panaszt tett a busztársaságnál, de nem tett rendőrségi feljelentést, mert állítása szerint fél a buszsofőrtől. Az esetről író Szabad Pécs utánakérdezett a pécsi városházán, hogy tudnak-e az ügyről. Azt a választ kapták, hogy tudnak a bejelentésről, vizsgálják, mi történhetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top