Aktuális

A koronavírusra való tekintettel felfüggeszti a tartozás miatti kikapcsolásokat az energiaszolgáltató

Az E.ON a kikapcsolási moratóriummal járul hozzá a megelőzéshez.

A vállalatcsoport a világjárvány miatt azonnali hatállyal felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat. Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a veszélyhelyzet időszakában minden ügyfele számára legyen villamosenergia-ellátás.

A vállalatcsoport azonnali hatállyal felfüggeszti a lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat - Fotó: Mikael Kristenson on Unsplash

A vállalatcsoport azonnali hatállyal felfüggeszti a lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat – Fotó: Mikael Kristenson on Unsplash

A kikapcsolási moratórium az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti. A vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik.

Közleményükben az írják, az E.ON mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett lépésekhez és felkészüljön egy lehetséges járványhelyzetre. A vállalat célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja.

Aktuális híreink a témában

Koronavírus: Hétfőtől bezárhatnak a hazai iskolák

A koronavírus terjedésére tekintettel felfüggeszti ujjszopogatós reklámját a KFC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top