Aktuális

Vásárlási limitet vezet be a magyar Tesco az online bevásárlásban

Egy kategóriába tartozó termékekből legfeljebb 12 darabot rendelhet egy vásárló, miután a hazai Tesco új intézkedéseket vezetett be az online bevásárlásban a koronavírus miatt.

A koronavírus-járvány miatt szerdán bejelentett veszélyhelyzetre reagálva változtatásokat vezetett be a Tesco Magyarország az online bevásárlásban.

„Megértjük, hogy a jelenlegi veszélyhelyzet aggodalomra adhat okot, ezért arra törekszünk, hogy az alapvető termékek minden vásárlónk számára elérhetők maradjanak, és azokat biztonságosan ki tudjuk szállítani otthonába. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetünk be”

– írja a Tesco a honlapján.

Ezeket az új szabályokat vezeti be a Tesco az online bevásárlásban:

  • Vásárlónként 12 darabban maximalizálják az egyes kategóriákon belül megvásárolható mennyiséget.
  • Kizárólag online lehet kifizetni a rendeléseket, hogy minimalizálják az áruszállítók és a vásárlók közötti érintkezést. A helyszínen bankkártyával sem lehet kifizetni a rendelést.
  • Kiszállítanak izoláció, azaz hatósági házi karanténban lévő vásárlóknak is, de ezt a megjegyzésben fel kell tüntetni, és a kiszállító egyeztet a megrendelővel.

Az áruházlánc a következő hetekben több online vásárlóra számít, ezért a kiszállítási időpontok hamarabb betelhetnek. Azt javasolják, amennyire csak lehet, foglaljunk előre.

Friss hírek a koronavírussal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top