Aktuális

Letépte a kordont a buszon egy férfi és megfenyegette a sofőrt

Az illető az utasokat is fenyegette, az ijesztő esetnek szerencsére nincsenek sérültjei.

Március 31-én este szállt fel a 138-as buszra egy férfi, aki egy csavarhúzóval a kezében az utasokat fenyegette kiabálva – írja a 168 óra. Később letépte a koronavírus-járvány miatt a buszon kifeszített kordonszalagot, majd a vezetőfülke plexiüvegét kezdte ütni-rúgni. 

A busz sofőrje értesítette a csepeli rendőrséget, akik a Szent Imre téren lévő végállomáson elfogták a 48 éves budapesti elkövetőt, V. Kornélt. Az esetben senki sem sérült meg. 

A csepeli rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével gyanúsítják a férfit, akit az elfogást követően ki is hallgattak. 

buszvezetőre támadt egy férfi csepelen

Tájékoztató felirat a járművezető védelmére felállított kordonon a BKK egyik autóbuszán Budapesten, a Batthyány téren 2020. március 16-án. A koronavírus-járvány megfékezése érdekében megtiltották az első ajtós felszállást és megszűnt a jegyértékesítés a buszon (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A police.hu úgy értesült, hogy az illető ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt már eleve eljárást folytatnak a csepeli és a józsefvárosi rendőrök, de garázdaság miatt a II. kerületben is nyomoznak utána. 

További bűnügyi híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top