Aktuális

A szombathelyi katasztrófaturistákat a koronavírus sem ijesztette el

Kigyulladt egy szeméttelep Szombathelyen, ezrével jöttek az érdeklődők, fittyet hányva a koronavírusra.

Épp elég baj, hogy kigyulladt egy szeméttelep Szombathelyen szerda este, a tűzoltók (és a járványügyi hatóságok) dolgát az is nehezítette, hogy a lángok látványa emberek ezreit vonzotta a helyszínre.

A szombathelyi katasztrófaturistákat a koronavírus sem ijesztette el

Nagy erőkkel vonultak a helyszínre a tűzoltók. A vaol.hu azt írja, hogy ezrével jöttek a lángokat megnézni a katasztrófaturisták a környező utcákba, sokan családdal, kisgyerekekkel álltak be a tömegbe. Ezzel tömegek szegték meg a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozást.

A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte, hogy egy zöldhulladék-tároló gyulladt ki a Szent Gellért utcában, a lángok átterjedtek egy másik tárolóra is, így végül három hektáron égett a növényi hulladék. A tűz oltására szombathelyi, sárvári, zalaegerszegi, soproni hivatásos és csepregi, táplánszentkereszti, horvátzsidányi és vépi önkéntes tűzoltók érkeztek. A tájékoztatás szerint a tűz lakóházakat nem veszélyeztetett, a lángokat a tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk.

Kijárási korlátozások, egyedileg értelmezve:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top