Aktuális

Így nézett ki a floridai tengerpart fél órával azután, hogy megnyitották

Donald Trump az államok kormányzóira bízta, fenntartják-e a járvány miatti korlátozó intézkedéseket, vagy enyhítenek rajtuk.
ausztrália strand albérlet üzenet

Fél órával azután, hogy Florida kormányzója enyhített a koronavírus-járvány miatti szigorú korlátozó intézkedéseken, és többek között a strandokra is visszaengedte az állam lakóit, azok százával özönlötték el az óceánpartot Jacksonville közelében – írja a LadBible.

A lap a helyi lakókra hivatkozva arról is beszámolt, hogy a floridai tengerpartot kizárólag szabadidős tevékenységekhez és sportoláshoz lehet használni a jövőben: vagyis a szociális távolságtartás szabályainak betartása mellett engedélyezett az úszás, a szörfölés, a futás, a kutyasétáltatás, de tilos napozni, lődörögni, grillezni, törölközőt leteríteni, és tilos a 10 embernél nagyobb társaságok összeverődése is.

 

Jacksonville polgármestere, Lenny Curry az enyhítéssel kapcsolatban azt nyilatkozta: „Ez az intézkedés az első lépés a megszokott életünkhöz vezető úton. Kérem, tartsák be az előírásokat a saját maguk és szomszédaik egészsége érdekében.” Bár a korlátozások enyhítésének sokan örültek, bőven akadtak olyanok is, akik az interneten nemtetszésüket fejezték ki a tengerpartot elözönlő emberekről készült felvételeket látva. 

„Szép munka polgármester! Nincs ahhoz fogható érzés, mikor 100 méterrel a becsapódás előtt nyitott ki az ejtőernyődet” – írta az egyik hozzászóló a Twitteren. „Floridában mindig is tapintható volt a hülyeség” – írta egy másik, mire egy harmadik hozzászóló azzal válaszolt: „Nem találom a szavakat. Ez nem csak Floridát érinti majd. Képtelen vagyok ezen viccelődni.

Olvass még többet arról, hogyan kezeli Florida a koronavírus-járványt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top