Aktuális

Rejtélyes üzenetet küldött a Vácról eltűnt héttagú család

Állítólag Görögországban vannak, de az ügyben sok a kérdőjel.

Mi is megírtuk pár nappal ezelőtt, hogy januárban nyomtalanul eltűnt egy váci házaspár, öt fiával együtt. Az informatikus apa és a tanárként dolgozó anya valóságos kis zseniket nevelt, legkisebb gyerekük is olyan intelligens és udvarias a szomszédok elmondása szerint, akár egy felnőtt.

A Bors megtalálta azt a házat, ahol a család utoljára lakott Pest megyében. Erdős területen van, fák, bokrok takarják. A kertben vallási témájú képeket hagytak a tulajdonosok.

A lap most azt írja, az egyik szülő levélben felvette a kapcsolatot a Váci Rendőrkapitánysággal. Azt írta, jól vannak, külföldön tartózkodnak. A lap úgy tudja, Görögországban lehetnek, két idősebb fiuk azonban itthon maradt. Kérdés, hogy akkor miért nem adnak életjelet magukról.

A rendőrség arra kérte a levélben jelentkező állítólagos családtagot, hogy igazolja magát, és felvették a kapcsolatot az ottani konzulátussal is, de azóta kérésükre nem érkezett válasz. Márpedig amíg nem igazolják magukat hitelt érdemlően, addig a körözés érvényben marad.

rendőrautó

Sok a kérdőjel az eltűnt váci család ügyében. (Fotó: Pexels)

Eltűnési ügyek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top