Aktuális

Tortát neveztek el Győrfi Pálról

Győrfi Pál még nem kóstolhatta meg a tortát, ahogy a róla elnevezett fegylaltot sem.
Győrfi Pál

Győrfi Pálról neveztek el egy tortát a komáromi Jánoska cukrászdában – tudta meg a Kisalföld. Az édességben a dió, a vanília és a szilva ízei dominálnak, míg a díszítését a mentőautók színe ihlette. 

„Az egyik vendégünk vetette fel az ötletet, hogy ha van Sacher- meg Esterházy-torta, akkor 2020-ban miért ne készülhetne egy, ami Győrfi Pál nevét viseli? Először nem akartam kötélnek állni, de aztán egyre több ismert ember állt elő valamilyen karanténos újdonsággal. Születtek például »maradjotthon« dalok. Az énekesek az énekléshez értenek, én meg a sütéshez, így aztán belevágtam” – nyilatkozta a lapnak Sztaracsek Ádám cukrász.

A Győrfi Pál-tortát a hétvégétől kezdték árusítani, az eladásokból származó bevételt pedig a helyi mentőállomást támogatják. 

 

Győrfi Pál maga is posztolt a Fecebook-oldalán a tortáról, illetve a bejegyzésből kiderül az is, hogy Újfehértón fagylaltot is elneveztek róla.

(Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt)

Még több hír Győrfi Pálról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top