Aktuális

Kevin Spacey elmondta, ő aztán tudja, milyen hirtelen karanténba kerülni

A szexuális zaklatási ügyei miatt kitaszított Kevin Spacey saját elszigeteltségét hasonlítja a karanténba kerülőkhöz legújabb YouTube videójában.

Kevin Spacey a 2017-es botránysorozata óta gyakorlatilag eltűnt, időről időre azonban megjelenik egy-egy YouTube videóban, jellemzően a Kártyavárbeli karaktere bőrébe bújva. Kevin Spacey újra bejelentkezettszámolt be róla a hvg – , ezúttal Oktoberfestes ruhába bújva.

Kevin Spacey

Jelenetkép Kevin Spacey YouTube videójából

A videója hasonlóan szemtelen, mint a korábbiak, ugyanis a koronavírus-járvány következményeit a saját szexbotránya következményeihez hasonlította. Spacey elmondta, hogy ha valaki, ő aztán pontosan tudja, milyen az, amikor valakinek a világa hirtelen véget ér, és egyik pillanatról a másikra elveszíti az összes munkáját.

„Miközben hasonló helyzetbe kerültünk, noha más okok és körülmények miatt, azt gondolom, hogy az érzelmi küzdelmeink nagyon hasonlóak. Így aztán átérzem, amikor hirtelen azt mondják valakinek, hogy már nem mehet vissza dolgozni, vagy hogy elveszítheti a munkáját. Ez olyan helyzet, amely felett abszolút semmi kontrollod nincs.”

A korábban már Sevilla-ban is bulizó Kevin Spacey a videóban továbbra sem ismerte el, hogy bűnös lenne az ellene felhozott vádakban.

Olvasnál még Kevin Spacey botrányos ügyeiről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top