Aktuális

Téged is vár a Digitális Bátor Tábor! (x)

Juditék közel negyven családdal együtt alig várták, hogy a súlyos betegséggel küzdő, hét éves Andris és nővére együtt léphessenek be a hatvani csodaország kapuján. A Bátor Tábor testvértáborai ugyanis nem csak a hetekig vagy akár hónapokig egy kórterem falai közé bezárt hősök, hanem egészséges tesóik előtt is nyitva állnak: hogy a rengeteg közös kalanddal visszakaphassák azt az együtt töltött időt, amit a betegség elvett tőlük.

Téged is vár a Digitális Bátor Tábor! (x)
A vírus miatt a tábor kapui most zárva maradtak, a táborozók számára pedig újra a falak jelentik a nagyvilágot. De a Bátor Tábor már megtanulta a gyakran kórházi pizsamában rejtőző szuperhőseitől, sosem szabad feladni! Ha a Bátrak nem mennek a táborba, a tábor megy el a Bátrakhoz! Digitális Bátor Tábor épül, aminek első állomását a tesók és családjaik már ki is próbálhatták.

Téged is vár a Digitális Bátor Tábor! (x)
„Nagyon jó ötlet, hogy ha egy hétvégére nem is lehetséges, egy nagy játék erejéig mégis összehozzák a tavaszi turnusokba jelentkezett családokat. Andrist és Lilit teljesen bevonzotta a piramisok világa. Lelkes régészlányok és lelkiismeretes múmiák dolgoztak a rejtélyek megoldásán, ugyanúgy nevettünk, mint annak idején a táborban”
– mesélte Judit.  

A Digitális Bátor Tábor nem csak formájában különleges: újdonság, hogy nem csak a súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak kínálnak felejthetetlen közös programot, hanem bárkinek, aki szeretne kikapcsolni a hírek nyomasztó áradatából és két órára csak az önfeledt játékra koncentrálni. Meghirdették az első felnőtteknek szóló digitális tábort is, amire baráti társaságok, kollégák jelentkezését várják.

Téged is vár a Digitális Bátor Tábor! (x)

A Digitális Bátor Tábor építésében is részt vehetsz! Adj hozzá egy virtuális téglát adó 1%-oddal és segíts, hogy minél több otthonba is elvihessék a nevetést!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top