Aktuális

Indítványozták az ablakon kiugró fiatal dílerének letartóztatását

Marihuánát, amfetamin és LSD hatóanyag-tartalmú anyagokat adott el a díler az ablakon kiugrott 17 éves fiú társaságának. Indítványozták a díler letartóztatását.
rendőrség rendőrautó

Az ügyészség a letartóztatását indítványozza annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint eladta a kábítószert az ablakon kizuhanó fiatal társaságának.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) felderítő főosztályának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján az ügyről elmondta, kábítószer hatása alatt állt az a 17 éves fiú, aki vasárnapra virradó éjjel kiugrott egy I. kerületi lakás ablakából Budapesten. Balotai Attila közölte, a fiú állapota válságos, a dílert, akitől a bulizó fiatalok a kábítószert vásárolták, csütörtök délelőtt elfogta a rendőrség.

A Fővárosi Főügyészség pénteken azt közölte, hogy a megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi adta el a kábítószert a fiataloknak, akik közül az egyik kizuhant az ablakon.

A díler – a megalapozott gyanú szerint – a VIII. kerületi Kálvária téren egy fiatalokból álló és aznapra az érettségi vizsga megünneplését tervező társaság egyik tagjának delta-9-THC, amfetamin és LSD hatóanyag-tartalmú anyagokat adott el.

Hozzátették, hogy a nyomozó hatóság előterjesztése alapján az I. és XII. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mivel megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a férfi megszökne, jogellenesen befolyásolná a bizonyítást és hasonló bűncselekményt követne el.

Az indítványról várhatóan szombaton dönt a bíróság.

Korábbi hírek az ablakon kiugrott fiú ügyében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top