Aktuális

2 csomag alsógatyát lopott a pécsi férfi: 140 óra közmunkát kapott

A napokban hoztak lopás miatt ítéletet a pécsi férfi ellen, akit 140 órányi közmunkára köteleztek, miután 2 csomag alsónadrágot lopott az egyik helyi áruházból.
Alsónadrágokat lopott egy pécsi férfi: közmunkát kapott érte.

K. Cs., a vádlott 2019. szeptember 24-én, délután fél 4 magasságában ment be egy pécsi üzletház egyik ruhaboltjába, ahol magához vett több ruhadarabot, köztük 2 csomag alsónadrágot, majd ezeket bevitte a próbafülkébe. Ott az alsóneműkről eltávolította a címkéket, és a két csomagot a zsebébe tette, illetve a ruhája alá gyűrte, majd távozott az üzletből. Az alsónadrágokon kívül minden mást a próbafülkében hagyott.

Az üzletben dolgozó alkalmazottak azonban figyelemmel kísérték a vádlottat, mert korábban már többször lopott tőlük. Ezúttal az egyik eladó értesítette az üzletház biztonsági őrét, így a vádlottat az üzlet előtt megállították, majd a lopott árut visszavették.

Ebben az ügyben született most ítélet: a Pécsi Járásbíróság a napokban, tárgyaláson kívül meghozott büntetővégzésével lopás vétsége miatt 140 óra fizikai munkakörben letöltendő közérdekű munka büntetést szabott ki K. Cs.-re. A büntetővégzés nem jogerős – írta közleményében a Pécsi Törvényszék

Még több hasonló “nagy tételben” játszó tolvaj: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top