Aktuális

Fő utcai tragédia: meghalt az ablakból kizuhant 17 éves fiú

Elhunyt az a 17 éves érdi focista, aki egy budapesti házibuliban kiugrott az ablakon a második emeletről.
gyertya gyász

Meghalt az a 17 éves fiú, aki tíz nappal ezelőtt egy Fő utcai lakásban tartott házibuliban kizuhant a második emeletről Budapesten. A szomorú hírről az Érdi VSE sportklub számolt be a Facebookján, mivel a fiatal az egyesületben sportolt.

Mint írják, Nagy Richárdról már kisgyermekkora óta lehetett tudni, hogy sportoló lesz belőle, hamar felismerték a tanárok a sport iránti rajongását, érzékét, ösztönét. Eleinte a tollaslabdában jeleskedett, ám végül a labdarúgás mellett döntött.

Tehetsége hamar kitűnt a focisták között is, emiatt a felnőtt csapatban is egyre több lehetőség nyílt meg számára, egyre több felkészülést csinált végig a felnőttekkel.

„Az élet azonban mérhetetlenül hamar elragadott tőlünk egy csupaszív tehetséget, aki rajongott a sportért, a labdarúgásért. Klubunk egy kiváló csapattársat, labdarúgót, barátot vesztett! Legyen neki könnyű a föld!”

– olvasható az érdi klub búcsúztatójában.

A fiatal focista Budapesten ünnepelte az érettségit a barátaival, amikor a tragédia történt. A rendőrség beszámolója szerint néhány társával drogot fogyasztott, amitől zavarttá és agresszívvá vált, majd kiugrott az ablakon. Egyes hírek szerint beállt nála az agyhalál, már nem lehetett megmenteni.

Május 20-án reggel 8 órától gyertyagyújtással emlékeznek meg a tragikusan fiatalon elhunyt tehetségről az Ercsi úti futballpálya bejáratánál Érden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top