Aktuális

Kirúgott jogász volt a férfi, aki fegyverrel rabolta ki a virágboltot Szegeden

Az 51 éves férfi fegyverrel akart kirabolni egy postát és egy virágboltot Szegeden. Korábban jogászként dolgozott, de kisiklott az élete.
virágbolt rabló szeged

Jogászként dolgozott, februárban küldték el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a posta- és virágboltrablót – számolt be az RTL Híradó.

Az 51 éves férfi a gyanú szerint múlt héten próbált kirabolni fegyverrel egy postát, majd egy virágboltot Szegeden, hétfőn letartóztatták, 15 évre is börtönbe kerülhet. Az RTL úgy tudja, a férfi korábban elvált, és az élete félresiklott.

Amikor a postát akarta kirabolni, hárman dolgozó volt a hivatalban, közülük ketten az utcára szaladtak, és a járókelőktől kértek segítséget. Állítólag a rabló ettől leblokkolt, így az ott lévő alkalmazott is ki tudott szaladni, majd az egyedül maradt rabló is elhagyta a helyszínt, biciklivel menekült.

Két nappal később egy virágboltba ment be egy pisztollyal, ott is pénz követelt. Miután kapott 5 ezer forintot, elmenekült, a rendőrök egy közeli kocsmában fogták el.

Olvass még furcsa rablásokról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top