Aktuális

Őzgidát tartottak fogva az internetes csalók

A rendőrség lekapcsolta a hálózatot, az állat jól van

Nagyszabású akció keretében számolt fel egy rendőrség egy internetes csalásra szakosodott bűnbandát. Az erről szóló hírben van egy bizarr csavar: elfogásukkor egy háziállatként tartott őzgidát találtak a szegény ember Tony Montanajának házában. (A sebhelyesarcú, ahogy erre nyilván mindenki emlékszik, tigrist tartott.) A hatóságok bűnszervezetben elkövetett csalás, továbbá pénzmosás és lopás bűncselekmények gyanúja miatt tartottak összehangolt akciót 2020. május 26-án reggel Mezőszemerén, Szihalmon és Ózdon. A kilenc helyszínen végrehajtott kutatáson közel 90 rendőr vett részt, akik összesen kilenc gyanúsított férfit állítottak elő a rendőrkapitányságra – írja a police.hu. Továbbá három nagyobb értékű terepjárót, műszaki cikkeket, aranyékszereket valamint készpénzt foglaltak le.

Az egyik lakásban egy háziállatként tartott őzgidát is találtak a rendőrök, melyet átadtak a Tisza-tavi Ökocentrum munkatársainak. A gyanú szerint az elkövetők különböző internetes csalásokat követtek el az egész ország területén. A sértettek kisebb-nagyobb összegű előleget utaltak az elkövetőknek, akik a tranzakció után elérhetetlenné váltak.

Őzgidát tartottak háziállatként egy bűnszervezet tagjai

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy mindenki csak megbízható webshopokról vásároljon és előre soha ne utaljunk pénzt ismeretleneknek.

További akciófilmbe illő jelenetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top