nlc.hu
Aktuális

Tűz a Zöld Menedék telephelyén

Nagy a baj: tűz ütött ki a váci Zöld Menedék Rádi úti telephelyén

Kedd reggel elektromos tűz ütött ki a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány Rádi úti telephelyén, amit a tűzoltók ugyan hamar eloltottak, viszont komoly anyagi kár keletkezett. Most lakossági összefogást és segítséget kérnek az alapítvány munkatársai.
Tűzoltó Kőbányán, a Sírkert úton, egy ipari területen, ahol bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok kaptak lángra 2020. június 5-én. - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

„Reggel a Rádi úti telepünkön elektromos tűz keletkezett, amit dolgozóink és a helyi tűzoltók hamar elhárítottak. Védenceink és dolgozóink nem sérültek, de az anyagi kár számunkra jelentős!” – írta közösségi oldalán kedd délután a váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány.

Megjegyzik, a tűz és az oltás következtében számos használati tárgyuk megrongálódott, a szolgálati lakásuk pedig teljesen elázott. Jelenleg zajlik a hibák felmérése, és már most látszik, hogy komoly károk keletkeztek. Így most a lakosság segítségét kérik az állatvédő alapítvány munkatársai. Amire szükségük lenne:

  • mélyhűtő ládák
  • ágy (a frissített bejegyzés alapján már kaptak ágyat)
  • 2db 120×90cm-es ablak
  • anyagi támogatás a villanyszerelési és javítási költségek kifizetésére.

A számlaszámok és további információk a Zöld Menedék Facebook posztjában:

Kiemelt képünk illusztráció. 

Ezért éri meg állatmenhelyeket támogatni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top