Aktuális

Káosz a Nyugatiban, késnek a vonatok

Nem történt baleset, de egy nem megálló személyvonat miatt mégis felborította a Nyugati pályaudvarnál közlekedő vonatok menetrendjét. Jókora késések várhatók.

Számos vonalon a Nyugati pályaudvaron közlekedő vonatok késésekkel néznek szembe egy váratlan esemény miatt. Az MTI információi szerint egy Vácról a Nyugatiba tartó, utasokat nem szállító szerelvényvonat a pályaudvar jelzőjénél nem állt meg időben. Veszélyes helyzet nem alakult ki, de a történteket most a vasúti szakértők vizsgálják, ami a pályaudvaron jelentős, 20-80 perc közötti késésekhez vezet. Aki most a Nyugati pályaudvaron tartózkodik, az alábbi kiírással találkozhat.

Jelenleg a Nyugati pályaudvaron

Jelenleg a Nyugati pályaudvaron

A Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Vác-Veresegyház és a Budapest-Esztergom vonalon meghosszabbodik a járatok menetideje, mivel a közlekedés csak korlátozásokkal indulhat újra. A veresegyházi vonatok csak Rákospalota-Újpestig közlekednek, és onnét indulnak, az esztergomi vonatok csak Angyalföldig járnak. A 12-es és 14-es villamosokon és a 3-as metrón a helyzet miatt a vasúti bérleteket is elfogadják.

Nézegess szép képeket a Nyugati pályaudvarról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top