Aktuális

13 éves kisfiúnak veszett nyoma

Szomorú sorsok lehetnek a háttérben.

Nem ritka eset, hogy gyermekotthonból tűnjön el egy kisgyerek, de inkább lányokat szokott keresni a rendőrség, és főként kicsit idősebbeket. Most egy tizenhárom éves fiúnak veszett nyoma, ő a kétyi gyermekotthonban él, és mint írják, engedély nélkül távozott.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

 

Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról” – szól a szokásos közlemény. Jelenleg a bonyhádi rendőrök keresik Kiss Józsefet, akinek „eltűnéskori ruházata nem ismert”. Kérik, hogy aki a kissrác tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Közben a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság is hasonló ügyön dolgozik, ők a tizenhat éves Földi Nikolettet keresik, ő azonban családjától tűnt el augusztus 14-én 11 óra körül, a kunszentmártoni Pozsonyi utcából.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Szomorú és beszédes, hogy az ő ruházatát sem tudták leírni, de róla legalább akad egy értékelhető fénykép…

Nikolett 151-155 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja feketére festett, átlagosan hosszú. Szeme színe barna. Arca kerek, fejformája szabálytalan. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Földi Nikolettet felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve a fent említettek bármelyikét.

Forrás: Police.hu / Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top