Aktuális

Nyaralni indult a család, de súlyos balesetet szenvedtek

Tartálykocsiba rohan a családi autó. Csodával határos módon a jármű sofőrje és az egyik utas karcolásokkal megúszta az ütközést.
nyaralás

Marosleléről Aggtelekre indult nyaralni egy 5 tagú család, de súlyos balesetet szenvedtek útközben – számolt be az RTL Híradó. Hárman sérültek meg, köztük egy gyerek (agyrázkódással és háti fájdalom tüneteivel vitték őt kórházba), amikor autójuk egy üzemanyagot szállító tartálykocsiba rohant a 47-es úton, Hódmezővásárhely közelében. A két súlyos sérülést szenvedett felnőttet a helyszínen látták el.

Az autó a szalagkorlátot átszakítva a több méter mély árokba borult, ahol félig a tetején állt meg. Kitörtek az autó ablakai, kinyíltak a légzsákok, a csomagok pedig az árokba szóródtak.

A baleset egy jobbra ívelő kanyarban történt, ahol tilos előzni. A kamion sofőrje azt mondta, hogy szétnézett a kereszteződésben a kanyarodás előtt, de a kocsi olyan gyorsan jött, hogy már nem volt ideje elkerülni az ütközést.

A rendőrök vizsgálják, hogy a kamionos vagy az autós hibázott, esetleg mindketten.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Így előzd meg az autóbaleseteket! Vezetéstechnikai tanácsok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top