Aktuális

Bosszúból ellopta exe és édesanyja megtakarított pénzét, miután a férfi szakított vele

Közel nyolcmilliót vitt el, majd elment egy zuglói plázába.
Bosszúból ellopta exe és édesanyja megtakarított pénzét, miután a férfi szakított vele

Egy férfi jelentette tegnap a rendőrségen, hogy meglopták édesanyját. A 82 éves asszony a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy fia barátnője a reggeli órákban megjelent nála, majd azzal az ürüggyel, hogy főz egy kávét, bement a házba.

A nő ezután eltöltött egy kis időt abban a szobában, amit az asszony vendégszobaként tartott fent a párnak, majd köszönés nélkül távozott. Az idős nő ekkor még nem tudta, hogy a 24 éves O. Vivien és fia időközben szakítottak és csak akkor vette észre, hogy hiányzik fiával közösen megtakarított pénzük, amikor a férfivel beszélt telefonon,majd megnézte, megvan -e – írja a Police.hu.

A rendőrök a bejelentést követően fél órán belül megtalálták O. Vivien autóját egy XIV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában, ahol a nőt elfogták. A rendőrök O. Viviennél egy papírzacskóba csomagolva megtalálták a 8 millió forint készpénzt és az ékszereket.

A  nő elismerte a bűncselekmény elkövetését és azzal indokolta, hogy szakításuk után bosszút akart állni. A rendőrök a pénzt és az ékszereket hiánytalanul visszaadták a sértettnek.

(via)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top