Aktuális

Durva verekedés volt a Dagály strandon, a biztonsági őrök csak tétlenül nézték

Részeg férfi kezdett kötekedni egy strandoló társasággal, brutális verekedéssé fajult az összetűzés. Egy nőt ököllel ütöttek meg.
Dagály

Véraláfutások, törött orr és arccsont – így néz ki az a férfi, aki szombat délután a Dagály strandon fürdőzött a testvérével és annak barátnőjével. Elmondása szerint a testvére az úszómesterhez és az egyik biztonsági őrhöz fordult, miután látta, hogy az egyik, vélhetően ittas fürdőző zavarja a strandolókat. A részeg férfi azonban kiszúrta, hogy róla beszélnek, és kötekedni kezdett velük – számolt be az RTL Híradó.

A támadás egyik sértettje elmondta, testvérének barátnőjét ököllel ütötte meg az ittas strandoló, utána pedig dulakodás kezdődött, mert többen is megjelentek az agresszív férfi társaságából, s ők is beléjük kötöttek. Állítása szerint őt is megütötték, a 3-4 biztonsági őr pedig szinte tétlenül nézte végig az eseményeket.

A megszólaló sértett azt is elmondta, hogy arra kérték a biztonsági őröket, hogy ne hagyják elmenekülni a balhés társaságot, de azok mégis eltűntek a strandról. A férfi feljelentést tett, mivel 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Dagály Fürdő nem nyilatkozott az ügyben.

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Kiemelt kép: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Balaton József 

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top