Aktuális

Fekete volt a hosszú hétvége az utakon

Halálos balesetek országszerte az ünnepi hosszú hétvégén.
mentőautó

A hosszú hétvége minden napján történt halálos baleset az  országban – számolt be az RTL Híradó. A rendőrség eddigi adatai szerint több mint 120 személyi sérüléssel járó baleset történt, és öten haltak meg a 4 nap alatt.

A szekszárdi halálos balesetben esküvőről tartott hazafelé egy társaság. Heten ültek az autóban, amelyen még ott volt az esküvői dísz. A sofőr valószínűleg elaludhatott. ezért az autó előbb a szembejövő sávba sodródott, majd az út melletti mély árokba csapódott, ahol egy fa állította meg. Hatan megsérültek, köztük egy gyerek is. Az anyósülésen utazó 47 éves nő azonban meghalt, mivel nem volt bekötve és kizuhant.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Csépán két fiatal vesztette életét, mert autójukkal lesodródtak az útról, és egy útszéli fának csapódtak.

Pilisjászfaluban egy 53 éves motoros halt meg, miután egy kocsi szabálytalanul elé kanyarodott, és már nem tudott lefékezni. Esélye sem volt elkerülnie az ütközést a motorosnak, aki nekicsapódott a kocsinak, majd bezuhant az út melletti vizesárokba, a motor viszont a beton támfalon megpattan és egy ház udvarára esett

Bicske határában szintén egy motoros vesztette életét. Éppen egy másik motorosnak integetett az úton, ám elveszítette az uralmát a járműve felett. Letért az útról és nekicsapódott egy traktor pótkocsijának akkora erővel, hogy darabokra tört a bukósisakja, ami lerepült a fejéről. A 31 éves férfit hiába próbálták a mentők a helyszínen újraéleszteni, az életét már nem tudták megmenteni.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Donka Ferenc 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top