nlc.hu
Aktuális

Gólyatábor

18 diák lett koronavírusos a Corvinus Egyetem gólyatáborának résztvevői közül

Olyan diákok is, akik magánúton teszteltették magukat, így a hivatalos statisztikákban egyelőre nem jelennek meg.

Jelenleg 18 főnél igazoltak COVID-19 pozitivitást a Corvinus Egyetem gólyatáborának résztvevői közül – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ az Azénpénzem.hu-t.  Az egyetemi hallgatók  ennél jóval nagyobb számokról beszélnek.  

18-an lettek koronavírusosak a Corvinus gólyatáborban

zínes porfestéket szórnak egymásra tánc közben a fiatalok az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Pedagógiai és Pszichológiai Karának gólyatáborában Bükkszéken 2015. augusztus 28-án.
MTI Fotó: Komka Péter

A Budapesti Corvinus Egyetem 2020. augusztus 17-21. között Bükkszéken tartotta gólyatáborát, akkor  négy hallgató COVID-19 tesztje lett pozitív. Ezt követően elmaradt a mesterszakosok gólyatábora, és a szeptember 2-re tervezett Közgáz Gólyabuli 2020. is.

Az elvégzett laboratóriumi vizsgálatok alapján jelenleg 18 főnél igazoltak COVID-19 pozitivitást – írta az NNK az Azénpénzem.hu-nak küldött válaszában. A járványügyi vizsgálat, az adatgyűjtés és a kontaktkutatás jelenleg is folyik. A fertőzöttek közül eddig senki nem szorult kórházi ápolásra.

A lap szerint lehetnek olyan diákok is, akik magánúton teszteltették magukat, így a hivatalos statisztikákban egyelőre nem jelennek meg, és vannak, akiknek már a családtagjai is hatósági karanténban vannak, tesztelésre várnak. A hallgatók  arról beszélnek, hogy a hivatalos számoknál többen betegedtek meg.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Öt ember megfertőződött a koronavírussal a Szent István Egyetem Budai Campus gólyatáborában, amelyet Szarvason rendeztek augusztus 15. és 19. között.

Legfrissebb koronavírushíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top