nlc.hu
Aktuális

Részeg tisztiorvos

Napi abszurd: maszk nélkül és merev részegen vizsgálódott egy tisztiorvos Hadikfalván

De nemcsak a részegség és a maszk hiánya volt az egyetlen furcsaság az esetben.

A foter.ro írta meg azoknak az abszurd eseményeknek a sorát, amelyek Hadikfalván egy koronavírusban elhunyt férfi halálát követően történtek.

Részeg volt és maszkot sem viselt az orvos, aki egy koronavírusos haláleset után "helyszínelt"

Fotó: Unsplash

Az áldozatotnál, akinek a halála után az 54 éves orvos és kollégája epidemiológiai vizsgálatot végzett, még augusztus 21-én diagnosztizálták a koronavírust, és azonnal a radócikórházba szállították, majd saját kérésére 28-án hazaengedték annak ellenére, hogy a fertőzés súlyos formájában szenvedett. 

Ennek ellenére, mivel ragaszkodott a hazatéréshez, mentővel hazaszállították, ahol aztán fél órával később meghalt.

A helyszínre érkezett orvos a település orvosi rendelőjébe hívta az áldozat családtagjait, ahol aztán sem ők, sem a családtagok nem viseltek maszkot. Mint kiderült az orvos gyakorlatilag merev részeg volt. Amikor a helyszínre érkező újságírók szóvá tették a rendellenességeket, az ittas orvos megfenyegette őket, mire azok kihívták a rendőrséget.

A rendőrök 2500 lejes bírságot róttak ki a tisztiorvosi szolgálat munkatársaira, akik ellen most fegyelmi eljárás is indult.

Legfrissebb koronavírushíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top