Aktuális

Itt vannak a friss infók a távozó indexesek tervéről

Lesz másik, ezt már tudjuk. Most az is kiderült, hogy valószínűleg az olvasók hozzájrulására is szükség lesz az új oldal működtetéséhez.

“Ma már nemcsak az újságárusnál fizetünk a tényalapú, hiteles hírekért, hanem az interneten is” – ez a legfontosabb mondata annak a videónak, ami a Távozó indexesek Facebook-oldalára került ki hétfő este.

A legtöbb felmondott munkavállalónak a mai napon befejeződött az indexes pályafutása. Még utoljára összegyűltünk, hogy…

Közzétette: Távozó indexesek – 2020. augusztus 31., hétfő

A régi indexes stáb legtöbb tagjának augusztus 31-e olt az utolsó munkanapja, ezért hétfőn a csapat tagjai még egyszer összegyűltek, hogy elköszönjenek egymástól. Az összejövetelen beszédet mondott Dull Szabolcs volt főszerkesztő, és Munk Veronika főszerkesztő-helyettes, aki megerősítette, hogy hamarosan új lapot indítanak, és azt is hangsúlyozta, nagyon kell majd az olvasók hozzájárulása, hogy azt működtetni is tudják, vagyis biztos, hogy előfizetéses újság van készülőben. Az Index pedig mostantól új csapattal működik tovább.

Az Index kálváriája július 22-én kezdődött, amikor elbocsátották Dull Szabolcs főszerkesztőt. A lap életébe való agresszív beavatkozást követően napokon belül felállt lényegében a teljes szerkesztőség. A példátlan lépés híre bejárta az egész világsajtót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top