nlc.hu
Aktuális

Rendőrnő fogta el az ózdi rablót

Rendőrnő fogta el az ózdi rablót

Egy idős asszonytól erőszakkal elvette a táskáját egy férfi Ózdon, de két óra múlva egy rendőrnő elfogta a feltételezett elkövetőt.
Rendőrautó

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 30 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított szeptember 12-én ellökött egy 65 éves asszonyt Ózdon, a nő az árokba esett, majd dulakodni kezdett a támadójával. A férfi erőszakkal elvette az idős asszony táskáját, majd elszaladt. A nő könnyebb sérüléseket szenvedett – számolt be a Police.hu.

Miután a rendőrök azonosították a támadót, az Ózdi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Tóth Henrietta rendőr törzszászlós két órán belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A rendőrök megtalálták és hiánytalanul visszaadták tulajdonosának az elrabolt táskát, amit menekülés közben a támadó eldobott.

A gyanúsított beismerő vallomást tett, a nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták az előzetes letartóztatását.

Különös rablások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top