nlc.hu
Aktuális

Sztárok szexjelenetekben

Sztárok vallottak a kínos szexjelenetekről

Milyen lehet eljátszani a filmvásznon egy szexjelenetet? A nyilatkozó színészek szerint olykor rendkívül kínos a helyzet.

Nehezen tudjuk elképzelni egyszeri mozikedvelőként, hogy milyen nehéz leforgatni egy szexjelenetet. Mi lehet azon kínos, hogy ölelkezni kell egy gyönyörű színésznővel vagy sármos, kidolgozott testű színésszel? A sztárok elárulták.

Ryan Reynolds a Testcsere szexjelenetéről

„A jelenetben a nő ott ül előttem, leveszem a felsőjét, leveszem a melltartóját, és látom a tapaszokat a bimbókon, amikre cuki kis mosolygós arcot rajzolt. Ezen a ponton elfelejtem a szövegemet nemcsak ebből a filmből, de az összesből, amiben valaha játszottam.”

A szexjelenetek néha kínosak a sztároknak

Ryan Reynolds és Olivia Wilde a Testcsere című filmben (Kép: IMDb)

Michael Fassbender a Jane Eyre szexjelenetéről

„A szexjelenetek elég kínosak tudnak lenni. Férfiként az a legfontosabb számomra, hogy a partnerem nehogy azt érezze, hogy kihasználom a helyzetet. Próbálom ilyenkor oldani a hangulatot, hülyéskedem, aztán beleugrok és megpróbálom tökéletesen tenni a dolgom, hogy ne kelljen újra felvenni a szexet.”

A szexjelenet nem csupa móka

Michael Fassbender és Mia Wasikowska a Jane Eyre című filmben (Kép: IMDb)

Lena Dunham a Csajok szexjeleneteiről

„A szexjelenetekben ott fekszem meztelenül, és csak arra gondolok, hogy ki akarok mászni ebből az ágyból és ebből a jelenetből. Sőt, ebből az életből is. Ki tette ezt velem? Aztán rájövök, hogy én vagyok a saját főnököm, én írom és rendezem az életemet, és tartom saját magamat szexrabszolgaként.”

Kínos szexjelenetek

Lena Dunham és Adam Driver a Csajok című sorozatban (Kép: IMDb)

Michelle Williams arról, milyen volt Ryan Goslinggal szexelni a Kék Valentin című filmben

„A forgatás elején felvettük a kapcsolatunk érzelmi részéről szóló jeleneteket, ami vicces és szórakoztató volt, ám utána jöttek a szexjelenetek, amiktől kikészültem. Eltávolodtunk miatta Ryannel. Örökké tartott, mire mindet felvettük. Minden este úgy vezettem haza, hogy feltekertem a zenét az autóban és üvöltöttem, ahogy a torkomon kifért. Ez volt az én menekülésem.”

Sztárok a kínos szexjelenetekről

Ryan Gosling és Michelle Williamsszel a Kék Valentin című filmben (Kép: IMDb)

Ryan Gosling arról, milyen volt Michelle Williamsszel szexelni a Kék Valentin című filmben

„Azokra a próbálunk-nem-szexelni szexjelenetekre gondolsz? Nagyon nehéz volt. Sokszor át tudják verni a színészek a nézőket, hogy valami megtörténik, ami igazából nem történik meg, és nagyon ügyelünk arra, hogy közben őszintének hasson a vásznon. Amikor azonban az intimitást kell bemutatni, akkor el kell dobni minden pózolást, mert a valóságot akarod megmutatni – ez pedig piszkosul nehéz.”

Angelina Jolie A vér és méz földje szexjeleneteinek rendezéséről

„Furcsán érzed magad, amikor meg kell kérned két embert, akiknek nincs közük egymáshoz, hogy csináljanak úgy, mintha szexelnének. Kínos azt kérni, hogy vetkőzzenek meztelenre egymás és a csapat előtt. Valójában a forgatás alatt a színészek segítettek nekem, hogy rendezőként ne feszengjek a szexjelenetek miatt.”

A szexjelenet kínos a színészeknek

Zana Marjanovic A vér és méz földje című filmben (Kép: IMDb)

Jon Hamm a Koszorúslányok szexjelenetéről

„A szexjelenet olyan, mint esőben futni. Van egy pont, amikor ráébredsz, hogy már nem leszel ennél vizesebb, úgyhogy akár élvezhetnéd is a futást. Persze, mindig kínos marad valamilyen szinten, hogy egy színésznő fölött kell tornázni. Ráadásul nem vagyok kis darab, a partnerem pedig törékeny volt a filmben, féltem, hogy baja esik miattam. De aztán mindig az a vége, hogy oldódik a helyzet, és kihozzátok a jelenetből a legtöbbet.”

A szexjelenetek néha kínosak

Jon Hamm és Kristen Wiig a Koszorúslányok című filmben (Kép: IMDb)

Via

Még több vallomás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top