Aktuális

Kóbor kutya rohant segíteni a színészen, mert azt hitte, tényleg megsérült

Az eb elhitte, hogy az utcai színész tényleg megsérült, mindent megtett, hogy segítsen rajta.

Kóbor kutya rohant be egy török színházi társulat egyik utcai előadására, miután az egyik színész szerepe szerint leesett egy lóról. Numan Ertuğrul Uzunsoy tette, amit a darab kedvéért tennie kellett: „fájdalmak közt” rogyott össze a földön. A jelek szerint annyira meggyőzőre sikerült az alakítás, hogy a kétsgébeesett állat tényleg mindent megtett, hogy segítsen neki – írja a Bored Panda

İzmit Belediyesi 30 Ağustos Etkinlikleri kapsamında yapılan tiyatro oyununda, yaralı rolü yapan oyuncuya, sokak köpeği den şefkat gösterisi..

Közzétette: Kocaelivizyon.com – 2020. szeptember 2., szerda

A kóbor kutya a színész mellé kucorodott és az arcára tette a fejét, így próbált enyhíteni a férfi „szenvedésein”. A színész nem bírt magával, kiesett a szerepéből és széles mosollyal nyugtázta az elsősegélynyújtást. Az egyik színésztársa gyorsan kikísérte a kutyát és vele maradt egy darabig; miután a négylábú meggyőződött róla, hogy Uzunsoynak semmi baja, elkódorgott.

A színész azonban nem hagyta annyiban: másnap visszatért és azóta is visszajár a térre, ahol megtörtént az eset. A helyiek szerint gyakran felbukkan arrafelé, szóval idő kérdése, és meglesz. A színész szeretné meghálálni a jótettet és találni neki egy családot, már csak azért is, mert mindig hatalmas állatbarát volt.

További cikkek a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top