Aktuális

Egy hónap után ismét beázott a János kórház szülészete

Az osztályt elköltöztették, a szülések és a kisebb műtétek rendben zajlanak.

Bő egy hónappal azután, hogy beázás miatt egyszer már át kellett költöztetni a Szent János kórház szülészetét, úgy tűnik a felújítás alatt álló épület ismét beázott. Legalábbis erre utal a hvg.hu cikke, ami azt írja, egyik olvasójukat azzal hívták fel a János kórházból, hogy beázás miatt elmarad a napokban tervezett nőgyógyászati műtéte.

A lap megkereste a kórház kommunikációs osztályát, ahol megerősítették az értesülést: „Sajnálatos módon az elmúlt hetekben azt tapasztaltuk, hogy a kivitelező a helyreállítási munkák során feladatait nem az elvárható gondossággal és intenzitással végzi. Korábbi esőzés miatt is keletkeztek károk, aminek helyreállítását az érintett cég azonnal megkezdte.”

A közleményből kiderült, hogy a tegnapi, nagy mennyiségű esőtől ismételten komoly kár keletkezett a szülészet épületében. „Megkezdtük a szükséges lépéseket és az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni” – írták még

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top