Aktuális

Trump ügyvédje a gatyájában nyúlkál Sacha Baron Cohen új filmjében

Rudy Guilianiról finoman szólva is kínos felvétel látott napvilágot.
Mit csinál Giuliani a nadrágjában?

Nehéz lenne megmondani, hogy New York expolgármestere, aki jelen pillanatban is az Egyesült Államok elnökének jogtanácsosa, a választásokig süllyedhet-e ennél is mélyebbre. Mondanánk, hogy nem, de mégiscsak Rudy Giulianiról van szó, akiről most olyan felvételek kerültek nyilvánosságra, amik finoman szólva is megtépázhatják az amúgy sem valami acélos megítélését.

De kezdjük az elején: legyen bármilyen furcsa is, Giuliani úgy tűnik, szerepel Sacha Baron Cohen legújabb filmjében, a Borat 2-ben, amit szerencsés kollégánk nem csak hogy már végig is nézett, de ebben az írásában alaposan meg is kritizált. És, hogy, hogyan kerül Trump ügyvédje egy Borat-filmbe, amit ráadásul teljes titokban forgattak? Nos, a válaszhoz menjünk egy kicsit vissza az időben, egészen július 7-éig, amikor is a sajtó arról kezdett cikkezni, hogy Giuliani rendőrt hívott egy szállodai szobába, mert – állítása szerint – rárontott egy „szokatlan külsejű férfi.”

„A fazon csak úgy berontott, miközben egy pink hacukát viselt, olyat, amit csak transzneműek vennének fel” – idézte Giulianit az eset után nem sokkal a New York Post. A jogász hozzátette, noha elsőre megrémült az ordítozó-kiabáló férfitól (annyira, hogy még rendőrt is hívott) később rájött, hogy az illető valószínűleg Sacha Baron Cohen volt. „Azokra az emberekre gondoltam, akit Cohennek sikerült átejtenie és büszke voltam magamra, hogy én nem tartozom közéjük” – idézi a Guardian Giulianit.

Csakhogy mint kiderült, Giuliani igenis azok közé tartozik, akiket Sacha Baron Cohennek és munkatársainak sikerült átejtenie. Az esetében az elkövető egy 25 éves színésznő volt, Maria Bakalova, aki a filmben Borat lányát, Tutart alakítja, és aki magát tévés újságírónak kiadva kért – és kapott – interjúlehetőséget Trump ügyvédjétől.

A meglehetősen kínos felvételek tanúsága szerint az interjút követően Giuliani elfogadja az újságíró „egy italra” szóló meghívását, és követi őt a szállodai szobájába, ahol egy rövid beszélgetés után (ahol scotch-ot iszogat és elméletben abba is belegyezik, hogy denevért fog majd enni az újságíróval) a mikrofonjától megszabadulva az ágyra fekszik és a nő jelenlétében a nadrágjába nyúl. A jelenetet (amit rejtett kamerák rögzítettek) Borat szakítja félbe, aki azzal a mondattal ront be a szobába, hogy „De még csak 15 éves! Túl fiatal ő hozzád.”

Giuliani a felvétel kikerülése után rádióinterjúban azzal védekezett, hogy a videón (ami szerinte úgy hamis, ahogy van) nem a nadrágjába nyúl, ahogy azt sokan tévesen látni vélik, hanem az ingjét igyekszik visszatűrni a nadrágjába. „Az interjú egyik pontján sem tettem semmi helytelent, és ha Sacha Baron Cohen másvalamit sugall, akkor kőkeményen hazudik” – tette hozzá. 

Olvass még többet Sacha Baron Cohenről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top