nlc.hu
Aktuális

Boris Kollár szlovák házelnök kórházi botránya

Egymást váltják a nők a szlovák házelnök kórházi ágyánál

Védőfelszerelés nélkül mászkálnak, reggelig maradnak, bemennek a konyhába, a kiakadt nővéreket kirúgással fenyegeti a vezetőség.

Hallottunk már cifra sztorikat korrupcióról és a gazdag, fehér férfiak privilégiumáról (nem is kell messzire mennünk értük), de a legújabb szlovák botrány ezek közt is igazi kuriózum, mintha hollywoodi forgatókönyvírók találták volna ki. A történet „hőse” Boris Kollár házelnök, aki autóbalesetét követően került a pozsonyi Szent Mihály Kórházba. Nem sokkal ezután

női vendégek kezdték váltani egymást a házelnök kórtermében, egész éjjel maradnak, védőfelszerelést nem viselnek, bemászkálnak az egészségügyi dolgozóknak fenntartott helyiségekbe, használják a konyhát, hűtőszekrényt és egzecíroztatják a személyzetet.

Amikor a nővérek jelezték, hogy ez nagyon nincs rendben, a nők veszekedni kezdtek velük. Ezek után Kollár elnézést kért. A legsúlyosabb talán, hogy amikor a kórház dolgozói jelezték az ügyet a kórház vezetésének és kérték, oldják meg valahogy a helyzetet, kirúgással és a karácsonyi jutalék megvonásával fenyegették meg őket. 

Boris Kollár szlovák házelnök

Budapest, 2020. június 30. Kövér László házelnök (j) és vendége, Boris Kollár szlovák házelnök (b) az Országház Pázmándy Dénes termében 2020. június 30-án (Fotó: MTI / Bruzák Noémi)

Kollárnak eltört egy nyakcsigolyája, miközben balesetezett szolgálati limuzinjával, amelyben egyébként Miroslava Fabulovával, egy korábbi Miss Universe Slovakia-döntőssel utazott. Őt most az intenzíven ápolják.

Forrás: napi.hu

További cikkek a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top