nlc.hu
Aktuális

Megszólalt a brüsszeli szexpartiról a házigazda

Újabb részleteket árult el a házigazda a brüsszeli szexpartiról, amelyen Szájer József is részt vett

A 29 éves házigazda eddig nem ismert részleteket árult el a brüsszeli szexpartiról, amelyen Szájer József is jelen volt.
Szájer József

Nyilatkozott a belga De Standaard című lapnak annak a belga járványügyi előírásokat megszegő meleg szexpartinak a házigazdája, amelyen Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő is részt vett múlt pénteken, majd két nappal később lemondott.

A 29 éves, közgazdasági diplomával rendelkező David Manzheley azt mondta, hogy saját belvárosi lakásába szervezte a meleg orgiát, és a barátai körében hirdette meg az eseményt. A részvétel feltétele az volt, hogy az illető ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos – idézi a belga lapot a 444.

Tízen mondtak igent a meghívásra, köztük többen olyanok, akik már átestek a koronavíruson. Ők elhozhatták egy-egy barátjukat, így került a társaságba Szájer József is. Manzheley elmondása szerint nem ismerte a „szakállas férfit”, aki röviden bemutatkozott neki a buli elején. Szájer azt nem mondta el neki, hogy EP-képviselő, de azt igen, hogy régóta él Brüsszelben, és hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

A belga házigazda arról is beszélt, hogy nagyjából kéthavonta rendez a mostaninál sokkal nagyobb, százfős meleg orgiákat. Nála nincs zene és tánc, vagyis nem igazak azok a korábbi hírek, amelyek szerint emiatt hívták rájuk a rendőrséget. Bulijai kizárólag a férfiak közötti, óvszer nélküli szabad szexről szólnak, nők nincsenek jelen.

Az HIV- és Covid-negativitás mellett az is alapszabály, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük. Ezért nem érti, hogyan lehetett Szájer József felöltözve, amikor menekült a rendőrök elől. Igaz, amikor a rendőrség megjelent, ő az egyik szobában szexelt, ezért nem tudja pontosan, mi történt a nappaliban.

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

További cikkek a Szájer-ügyben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top