Aktuális

„Tárjátok ki a szíveteket” – így segít a Karitász adventben (X)

A Katolikus Karitász minden évben meghirdeti adventi adománygyűjtését és a hozzá kapcsolódó segélyprogramját, így van ez idén is, azonban a koronavírus helyzet miatt egyes események más módon valósulnak meg a körülmények figyelembevételével.

A szeretet kézzelfoghatóvá válhat, ha olyat adunk másnak, ami örömet okoz neki, kisegíti a bajból, és megélheti, hogy nincs egyedül. Tárjuk ki a szívünket és adjunk belőle egy darabot azoknak, akiknek szüksége van rá! A nélkülözőkért indított ünnepi összefogásnak idén is kettős célja van: ünneppé tenni a karácsonyt és könnyebbé tenni a hétköznapok terheit. Meleg otthont biztosítani itthon és a határokon túl is, téli ruhákkal, kályhákkal és tűzifával. Élelmiszert vinni a családoknak, hogy ne üres asztalnál kelljen megélni a karácsonyt, közös ünnepségre hívni a magányos és szegény körülmények között élő időseket.  

"Tárjátok ki a szíveteket" – így segít a Karitász adventben (X)Angyalbatyu ajándékgyűjtő akciónk keretében nehéz sorsú gyermekeknek lehet ajándékcsomagot készíteni, részletek a www.angyalbatyu.hu oldalon. Az ajándékcsomagokat a Karitász önkéntesek juttatják el az országos hálózaton keresztül a rászoruló családok gyermekeinek.

"Tárjátok ki a szíveteket" – így segít a Karitász adventben (X)Kevesebb rendezvény lesz az adventi időszakban idén, így különösen nagy szerepe van az online és a telefonos adománygyűjtésnek. Kérjük, lehetőségeik szerint csatlakozzanak a Karitász adventi adománygyűjtési akcióihoz, buzdítsák családtagjaikat, ismerőseiket, közösségüket és vigyék hírét, hogy minél nagyobb lehessen az összefogás és a korábbiaknál is több rászorulóhoz juthassunk el! Hívják a 1356-os adományvonalat, vagy adakozzanak online a  www.karitasz.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top