nlc.hu
Aktuális

Rendőrségi malőr

Szomszédja helyett egy meztelen nőre tört rá 12 rendőr, a megalázott asszony most pert indít

A 45 perces rendőrségi akció alatt a nő végig attól rettegett, hogy valamilyen hirtelen mozdulatot tesz, és lelövik.
rendőrség

Állig felfegyverzett rendőrök törtek rá az otthonában egy meztelen nőre az Egyesült Államokban. Az eset tavaly februárban történt, de most hozták nyilvánosságra a testkamerák felvételeit – számolt be az RTL Híradó.

 

Az asszonyt – aki 20 éve dolgozik szociális munkásként – azonnal megbilincselték. Több mint 40-szer mondta el, hogy rossz helyen járnak a rendőrök. Mint később bebizonyosodott: igaza volt. Az egyenruhások ugyanis az egyik szomszédját keresték, aki amúgy férfi. A nő azt is elárulta, hogy már 4 éve él a lakásban és egyedül. Erre az egyik rendőr csak annyit válaszolt: oké, nem kell kiabálnia.

Éppen hazaértem a munkából, és átöltöztem volna a hálómban” – mesélte a történtek után a nő, akit 12 férfi rendőr vett hirtelen körbe. Végül nagy nehezen egy kabáttal és egy takaróval elfedték a meztelen testét. 

A chicagói városháza szerint senki nem hibázott, a rendőrök közül sem vontak felelősségre senkit. Az asszony úgy véli, nem szolgáltattak neki igazságot, ezért most pert indít az eset miatt.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top