nlc.hu
Aktuális

Életet mentettek a tatai rendőrök

A halál torkából mentették meg a fiatal nőt a tatai rendőrök

A tatai Ördög-sziklán találtak rá a fiatal nőre, aki súlyos sérüléseket okozott magának.
Rendőrautó

Január 3-án kapott bejelentést a rendőrség, hogy egy fiatal nő elszökött otthonról, és kárt akar tenni magában. A tatai rendőrök elkezdték keresni a nőt, közben azt az információt kapták, hogy a keresett személy a tatai Öreg-tó partján van – írja a Police.hu.

A kiérkező egyenruhások az Ördög-sziklán találtak rá a nőre, aki addigra súlyos sérüléseket okozott magának. A Police Medic képesítéssel rendelkező Németh Róbert főtörzsőrmester és Geiling György főtörzsőrmester, valamint Mentés-Juhász Viktória őrmester azonnal megkezdte a személy ellátását.

A vérzés elállítására nyomókötést alkalmaztak, a kihűlés megakadályozása érdekében pedig izolációs fóliába takarták, és vele maradtak a mentőszolgálat kiérkezéséig.

A szakszerű ellátásnak köszönhetően a nő életét sikerült megmenteni, állapota stabilizálását követően a mentők kórházba vitték.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Az öngyilkosság megelőzése:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top