nlc.hu
Aktuális

Jobban van az antidepresszánsokkal mérgezett 3 éves kisfiú

Jobban van a hároméves kisfiú, akit az anyja antidepresszánsokkal próbált megölni

A budapesti nő a lakásában január 5-én reggel próbálta antidepresszánsokkal meggyilkolni gyermekét, de a nő anyja időben rátalált. A kórházba szállított kisfiú azóta jobban van, az anyát elmeorvos vizsgálja.

Nem sokon múlhatott az antidepresszánsokat kapó hároméves kisfiú, Attila élete a toxikológus szerint, mert ezek a szerek kisgyerekeknél akár kisebb adagban is halálosak lehetnek, akár már két tabletta is végzetesnek bizonyulhat. Így különösen nagy szerencse, hogy a nagyanyja még időben rátalált a zuglói lakásban és egyből orvoshoz vitte, ahová már a mentők jöttek ki érte – derül ki az RTL Híradó riportjából.

Az anyát őrizetbe vették, mindent beismert, ugyanakkor azt mondta, hogy nem akarta meggyilkolni a fiát. Azt még nem tudjuk, hogy akkor miért adott a hároméves fiának antidepresszánst. A nőt jelenleg elmegyógyintézetben vizsgálják. Az ügyészség nem engedné ki az anyát, mivel álláspontjuk szerint fennáll a veszélye, hogy kivonná magát a büntetőeljárás alól vagy hasonló jellegű bűncselekményt követne el. A kis Attila jobban van, de egy darabig még kórházban kell maradnia.

Antidepresszánsokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top